Printen

Kleine Fabriek waarschuwt tegen Expo Guide

AMSTERDAM, 12 april 2011 11:30 | Eva Guldemond

Toevoegen aan Mijn Bengels

Een aantal exposanten van Kleine Fabriek is opnieuw benaderd door Expo-Guide. De organisatie van Kleine fabriek, Modefabriek BV, benadrukt dat zij niets te maken heeft met Expo-Guide.

Expo-Guide vraagt torenhoge bedragen voor onduidelijke diensten op internet. Het is niet de eerste keer dat exposanten van Kleine Fabriek benaderd worden door dit bedrijf. In januari 2011 waren er ook al klachten over de malafide praktijken van Expo Guide.

"Helaas hebben wij weer een melding gekregen dat de expo guide-mail verstuurd is", vertelt Sabine Heideveld van Kleine Fabriek. "Wij hebben onderstaande mail verstuurd naar onze exposanten."


Hieronder de inhoud van de waarschuwingsbrief van Modefabriek en Kleine Fabriek

---

Beste kleine fabriek exposant,

Helaas moeten wij u attenderen op de oplichters van Expo Guide, ze zijn weer bezig.

Via een aantal van onze exposanten hoorden wij dat er (wederom) een brief in omloop is van de firma Expo-Guide. Hierin wordt gevraagd om gegevens te controleren inzake deelname aan modefabriek. Echter na het ondertekenen en retourneren van deze brief is men voor een periode van 3 jaar gebonden aan een jaarlijkse betaling van 1181,- euro per jaar!. Het is echter niet duidelijk wat men hier voor krijgt. Bijgaand treft u voorbeelden van deze brief aan.

Modefabriek BV wil hierbij duidelijk maken geen enkele connectie te hebben met dit bedrijf en adviseert daarom ten zeerste hierop niet te reageren!


Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke  groeten,

Modefabriek BV

 

Hulp nodig bij spookfacturen? Lees hier het artikel Eerste Hulp Bij Spookfacturen?