Route

Trenddag Logo Mei 2019

Art Centre Delft

Rotterdamseweg 2015
2629 HD Delf

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Delft is het Art Centre bereikbaar met buslijn 40 vanaf Perron E, richting Rotterdam-Centraal, halte Scheepswerf Bocxe. Vanaf daar is nog nog ongeveer 650 meter lopen. Sportief ingesteld? Neem dan eens de OV-fiets! 

Wanneer je van plan bent om het Art Centre Delft te bezoeken met het openbaar vervoer, plan je reis dan voor vertrek via de NS reisplanner of via 9292ov.nl.

Eigen vervoer

Klik hier voor de routebeschrijving naar het Art Centre Delft. In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

Lopend

Het Art Centre Delft ligt op ongeveer 15 à 20 minuten loopafstand van het NS-station Delft-Zuid. Gebruik de uitgang aan de oostkant van het station (aan de kant van het spoor richting Delft), bij het Kruithuispad. Loop over het Kruithuispad, over de Delftse Schie, en sla dan twee keer links af om onder de weg door te gaan, de Rotterdamseweg op.

Loop de Rotterdamseweg af en volg deze weg tot voorbij de scheepswerf Bocxe, dat zich aan je rechterzijde bevindt. Sla meteen na de scheepswerf linksaf het Overslagpad op. Na circa 400 meter zie het Art Centre.

Kaart