Creative Lab Amsterdam introduceert babykamerbehang

AMSTERDAM, 31 januari 2019 11:28 | Cintha Rood

Het label Creative Lab Amsterdam ontwikkelde in samenwerking met blogger Souraya van de blog Bintihome Binti babykamer setting: behang voor op de muren van de kinderkamer.

Creative Lab Amsterdam werkte al samen met de blogger, en daar is deze maand ook babybehang uitgekomen. De ontwerpen worden gesierd door tekeningen van onder andere palmbomen, leeuwen, giraffes en kamelen. Het label duidt het behang ook wel aan als settings: afbeeldingen die de hele muur of een deel ervan bedekken. Op die manier vormen de afbeeldingen een compleet verhaal dat zich over alle muren afspeelt.

Souraya: “Vanaf het moment dat ik begon na te denken over de Binti babykamer, had ik al het idee dat het heel tof zou zijn als onze baby onder een palmboom zou kunnen slapen. Palmbomen maken me blij, ze geven een gevoel van ontspanning en hebben iets puurs. Ook verwijzen ze naar onze Egyptische roots. Maar ook kamelen, exotische planten en andere dierenvriendjes mochten niet ontbreken. Samen met Creative Lab Amsterdam is het gelukt om een perfect behang op de muur terug te laten komen.”