Icandy viert jubileum in samenwerking met Land Rover

AMSTERDAM, 9 november 2018 14:25 | Cintha Rood

Het Britse familiebedrijf icandy viert dit jaar het 85-jarig bestaan door een special edition kinderwagen uit te brengen in samenwerking met Land Rover.

Volgens Icandy is deze kinderwagen een ode aan de vele situaties die Land Rover aankan en wordt op unieke wijze het design, de technische innovaties en de kwaliteit van de twee Britse merken gecombineerd.

De designteams van beide merken waren van stap 1 betrokken bij het ontwerpproces. Dat zie je terug in bijvoorbeeld de kap van de kinderwagen die voorzien is van het Land Rover-grillepatroon en de fijne stiksels die gebaseerd zijn op die van de Land Rover-modellen. Een andere extra: de rugzak die wordt meegeleverd past precies in de ruime boodschappenmand van de kinderwagen.

Lindsay Weaver is branded goods & licensing director van Jaguar Land Rover: “We zijn trots om samen te werken met zo’n fantastisch Brits merk. Samen realiseerden we de perfecte combinatie van design en functionaliteit. De Icandy for Land Rover Peach All-Terrain kinderwagen biedt de kans om de essentie van Land Rover te ervaren, zowel op het gebied van functionaliteit als stijl.”

Bradley Appel, joint ceo van Icandy: “De mogelijkheid om de handen ineen te slaan met een merk als Land Rover konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Eigenlijk was de samenwerking niet meer dan logisch, en de Icandy for Land Rover Peach All-Terrain is dan ook met liefde tot stand gekomen. Ieder onderdeel van de kinderwagen is tot in detail uitgedacht en uitgevoerd en dankzij de all-terrainfunctionaliteit rijdt de kinderwagen soepeler dan de concurrentie, ongeacht het soort ondergrond. We zijn er zeker van dat iedere ouder deze avontuurlijke samenwerking zal toejuichen.”