Nieuw merk op de markt: Koko Noko

AMSTERDAM, 23 november 2017 13:40 | Renate Zoutberg

Er is een nieuw baby- kinderkleding merk op de markt: Koko Noko. Het is een label van het Nederlandse familiebedrijf Van Gennip Textiles.

Koko Noko is het zesde merk van het Nederlandse familiebedrijf Van Gennip Textiles. Het nieuwe kindermodelabel wordt neergezet als vernieuwend merk voor de 'wereldburgers van de toekomst'. Koko Noko speelt constant op die toekomst in, met hippe nieuwe designs en verrassende prints.

Webshop

Koko Noko is voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar (maten 56 t/m 128). De eerste collectie is voor zomer 2018, die is leverbaar vanaf februari 2018. Het merk zal worden aangeboden via B2B aan winkels en webshops. Tegelijkertijd zal er een webshop worden gelanceerd in februari 2018. 

Familiebedrijf

Van Gennip Textiles (VGT) is een Nederlands familiebedrijf en moederbedrijf van merken Dirkje babywear, DJ Dutchjeans kidswear, Lentiggini swimwear en Mila swimwear. Onlangs nam VGT ook het hippe pyjamamerk Charlie Choe over. Van Gennip Textiles verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd. 

Koko noko (2)

  • Barbara de Jong

    5 dec 2017 17:58:10

    Jouw reactie (max. 500 tekens)

  • Barbara de Jong

    5 dec 2017 17:53:48

    Wij vinden de nieuwe collectie ontzettend leuk en hebben daarom veel geloof in Koko Noko als nieuw baby- en kinderkleding merk. Voorafgaand aan de lancering zullen wij al veel marketing gaan doen op onze sociale media kanalen. Wij gaan bij de lancering van Koko Noko de volledige collectie aanbieden. www.schattigebabykleertjes.nl/brands/koko-noko