De nieuwe wintercollectie van Chaos and Order voor 2019-2020

OMMEN, 14 december 2018 15:17 |

De nieuwe wintercollectie van Chaos and Order is een feit. Miranda Smid: "Soms moet je afstand nemen om weer te weten wat je echt wilt en hernieuwde energie te vinden. "

"Soms moet je afstand nemen om weer te weten wat je echt wilt en hernieuwde energie te vinden. Dit was bij mij, Miranda Smid, eigenaar van Chaos and Order, het geval. Tien jaar lang heb ik hard aan het kindermodemerk gewerkt en ook al is de kinderkledingbranche momenteel niet de makkelijkste, ga ik toch graag nog door met het merk dat ik 10 jaar geleden heb bedacht”

De collectie

Chaos and Order zet de ingeslagen weg van deze wintercollectie voort. Dit betekent meer rustige kleuren gecombineerd met een accentkleur, meer fashionable styles en meer verschillende stoffen.

De kleuren voor het seizoen zijn: navy, camel en winered voor de ene kleurgroep en de andere is navy, camel en rood. Het stoffen-scala is uitgebreid naar meerdere kwaliteiten en de styles zijn voorzien van mooie en fijne details, vaak in een goudkleur voor een meer sophisticated look.

In deze collectie vind je verschillende jurkjes, sweaters, rokjes en winterjassen in de goede kwaliteit waar het merk bekend om staat. De collectie is verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 158/164 en heeft een smalle pasvorm.

Chaos and Order is het merk dat staat voor positiviteit; positive mind, positive vibes en positive life.

www.chaos-and-order.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Smid: tel 06 – 45 00 65 35, miranda@chaos-and-order.com

Chaos and Order Afbeelding Nieuwsbrief Dec 2018