TOP

Kies juist nu voor een abonnement op Bengels

Een abonnement op Bengels is een goede keuze, want met Bengels op je deurmat, onze website en de online nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van alles wat er speelt in de kindermodebranche. Daarnaast vind je ook nog eens elk inkoopseizoen onze gewilde kleurkaarten voor de kindermode in het magazine en ga je goed voorbereid op inkoop.

In Bengels lees je alles over trends, uitgebreide marktcijfers uit de kindermodebranche, inspirerende winkelreportages, retailtips, handvatten om online te ondernemen en nog veel meer.

Kies hieronder het abonnement dat het best bij je past.

 

 • BENGELS 1 JAAR
 • nu 39,20
  per jaar (excl. btw)
 • 2 keer Bengels- magazine op de mat (in januari en juli) met elk seizoen de trendpagina’s van Tineke Igel

  2 keer de kleurkaart kleuren voor de kindermode, exclusief samengesteld door onze  gerenommeerde trendwatchers, voorzien van de officiële Pantone-stofnummers

  Mooie abonneekorting op events

  De Bengels-nieuwsbrief in je mailbox

   

  Jubileumkorting

  In verband met het 20-jarig bestaan van Bengels dit jaar, bieden we 20% korting aan op het eerste jaar van een jaarabonnement (geldt voor zowel nieuwe abonnementen als voor verlengingen door bestaande abonnees)! Deze actie loopt t/m 31 dec. 2023.

 • KLEURKAARTEN
 • 19,95
  eenmalig (excl. btw)
 • De kleurkaart zomer 2022 met 96 kleuren, exclusief samengesteld door onze  gerenommeerde trendwatchers, voorzien van de officiële Pantone-stofnummers.

Vragen?

Daarvoor kun je contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via klantenservice@bengels.nl.

Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.