TOP

Wilt u direct en persoonlijk contact met de doelgroep binnen een inspirerende omgeving in de kindermodebranche?

Bengels is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de kindermodebranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de website, social media en events laat Bengels zien wat er leeft binnen deze branche.

Bengels informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkvoorkeuren. Met prikkelende interviews, winkelreportages en interessante marktonderzoeken zijn de de lezers als eerste op de hoogte over verschillende ontwikkelingen in de kindermodebranche.

Meer informatie & contact

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Brigitte Beverwijk en Noa Berends | sales@bengels.nl | 06 – 31 90 77 46

Of vul onderstaand formulier in:

  Voordelige combinatiemogelijkheden

  Naast Bengels bieden we voordelige combinatiemogelijkheden met de titels Textilia en Schoenvisie. Met drie titels, diverse events, sites en themanummers bereikt jouw boodschap dagelijks 50.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

  • Textilia
   Textilia is al sinds 1921 hét vakblad voor de modebranche. Textilia informeert modeprofessionals over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, modetrends en ontwikkelingen uit de modebranche.
  • Schoenvisie
   Schoenvisie is al 50 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.