TOP

4 inkooptips voor het nieuwe seizoen

Op zoek naar nieuwe leuke producten en merken voor in je winkel? We hebben er vier geselecteerd voor op de inkooplijst.

Zelf doen!

De Mepal Mio X Little Dutch-collectie bestaat naast drinkbekers uit een oefenbord met oefenlepel en een kinderschaaltje en bestek. Voor de allereerste hapjes is er een babylepelset, en er is een oefenbord met antislipbodem, die lekker stevig op zijn plek blijft staan als kids het allemaal zelf willen doen.

Info: littledutch.nl, 06-19968152 

Mepal

Zachtjes badderen

De Softtub van Tub of the World is een duurzaam babybadje met een minimale voetafdruk. Het bespaart per gebruik meer dan 75 procent water ten opzichte van andere babybadjes. Het is volledig recyclebaar, klein en opvouwbaar, en heeft een zachte antislipbinnenzijde.

Info: softtub.dk, +45 20406078

Soft Tub

Inkijkje

Met het kraamcadeau van Een kijkje in jezelf krijgen ouders een overzicht met onder andere de natuurlijke talenten van hun kind en hoe ze met emoties omgaan. Dit alles vormgegeven in een handgetekende, gepersonaliseerde poster met naam en geboortedatum.

Info: eenkijkjeinjezelf.nl, 06-16940047

Simple black frame psd mockup with design space

Op de muur

LM Baby Art ontwikkelt van alles voor de baby- en kinderkamer, met name posters, stickers en behang. Het Nederlandse bedrijf maakt alle items zelf en geeft af en toe een kijkje achter de schermen op de website, zoals een blik op originele schetsen. 

Info: lmbabyart.nl

LM Baby Art