TOP

Bengels Top 50: laatste week!

Je hebt nog maar 1 week om jouw favoriete kindermodeprofessionals op te geven voor de Bengels Top 50! Vrijdag 7 november om 12.00 uur is de sluitingsdatum voor de ultieme kindermode-longlist.

Deze lijst van circa 100 namen wordt beoordeeld op 3 criteria: invloed, inspiratie en innovatie. De jury mag telkens een cijfer van 1 tot 10 geven. Deze cijfers worden per persoon opgeteld. Hieruit komt de Top 50 voort. Bij de kindermodeprofessionals die evenveel punten behalen, bepaalt de vakjury – op basis van jarenlange kennis en ervaring – wie de hoogste positie krijgt. De winnaar wordt bekendgemaakt op 18 januari tijdens Kleine Fabriek. 

Het inzenden van jouw favoriet(en) kan – inclusief een korte toelichting waarom jij denkt dat deze kindermodeprofessional(s) op de longlist moet(en) verschijnen – tot en met vrijdag 7 november 2014 naar redactie@bengels.nl ovv ‘Bengels Top 50’.

Let op: dat mogen winkeliers, ontwerpers, agenten, distributeurs, etc. zijn. Zolang ze maar aan een paar eisen voldoen: 3 jaar werkzaam in de kindermode en een beeldbepalende functie.