TOP

Bengels Top 50: Wie zijn jouw favorieten?

Heb jij de namen van je favoriete kindermodeprofessionals voor de Bengels Top 50 al gemaild?

Kindermodevakblad Bengels presenteert de allereerste Bengels Top 50: een lijst met de 50 namen uit de Nederlandse kindermodebranche die het afgelopen jaar positief zijn opgevallen.

Je hebt nog precies een maand om de namen van jouw favoriete kindermodeprofessionals te mailen – van retailers en agenten tot ontwerpers – die een plaats verdienen op deze lijst. Deze professionals – met een focus op zelfstandige ondernemers – zijn minimaal 3 jaar werkzaam in de kindermode en hebben een beeldbepalende functie. Ook de redacties van modevakbladen Textilia en Schoenvisie en een onafhankelijke vakjury voegen hun favorieten toe aan de lijst. Hieruit wordt een lijst van circa 100 namen samengesteld.

Criteria
Alle namen worden beoordeeld op 3 criteria: invloed, inspiratie en innovatie. De jury mag telkens een cijfer van 1 tot 10 geven. Deze cijfers worden per persoon opgeteld. Hieruit komt de Top 50 voort. Bij de kindermodeprofessionals die evenveel punten behalen, bepaalt de vakjury – op basis van jarenlange kennis van en ervaring de (kinder)modebranche – wie de hoogste positie krijgt. De winnaar wordt bekendgemaakt op 18 januari tijdens Kleine Fabriek.

Inzenden
Het inzenden kan – inclusief een korte toelichting waarom jij denkt dat deze kindermodeprofessional(s) op de longlist moet(en) verschijnen – kan tot en met vrijdag 7 november 2014 naar redactie@bengels.nl ovv ‘Bengels Top 50’.