TOP

Bestseller Bengels: Teddy’s in Aalsmeer

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Ingrid Kranenburg, eigenaar van kinderkledingwinkel Teddy’s in Aalsmeer: “Ik hoop dat het snel heel koud wordt.”

“Zowel bij jongens als bij meisjes verkopen we erg veel skinny denims van het merk Blue Rebel. De broeken zien er stoer uit en de klanten zijn erg tevreden over de pasvorm. De denims kosten 54.95 euro.”

“Een merk dat ook erg goed loopt is June-D. Dit meisjesmerk hebben we onlangs aan ons assortiment toegevoegd, en het verkoopt als een speer. Zo is de sweater ‘Ivy’ één van onze bestsellers. Deze kost39.95 euro en heeft een bloemenprint. Ik denk dat June-D zo populair is door het leuke prijskaartje dat aan het merk zit.”

 “Wat minder goed loopt is het merk Nickelson. Ik kreeg half september pas de eerste winterjassen binnen. Mijn ervaring is dat dit merk vaak te laat geleverd wordt, daarom stop ik met de verkoop van het merk.”

“Klanten kunnen in onze winkel een keuze maken uit ongeveer 30 merken. De meeste mensen gaan met twee a drie nieuwe items de deur uit. We zijn een grote winkel, daar ligt onze kracht. “

“Ik blijf erop hameren dat vroeg afprijzen geen nut heeft. Ik begin met afprijzen vanaf 15 december en vanaf 15 juni, omdat hierna het halve seizoen nog moet beginnen. Naar mijn mening heeft de marge die je behaalt als je begint met vroeg afprijzen geen meerwaarde. “

“Het weer speelt zeker in rol in de verkoop van winterkleding. Door het slechte weer deze week verkopen we nu wel meer winterjassen. Daarom hoop ik dat het heel koud wordt buiten, dan verkopen we nog meer. Nu staat de staat de verkoop nog onder druk.”

Teddy’s
Zijdstraat 67
1431 EB Aalsmeer
http://www.teddys.nl/