TOP

Blue Rebel ziet de kracht van denim

Blue Rebel is van oudsher natuurlijk een echt jeansmerk. Het is daarom niet gek dat de nieuwe collecties voor Zomer 2021 en winter 2021 ook veel nadruk leggen op deze belangrijke productgroep.

Nog steeds is denim jeans een belangrijk startpunt bij de aanschaf van een complete set, zeker voor Boys. Blue Rebel heeft vanaf 2021 een aantal zaken flink aangepakt in deze productgroep. Allereerst werden de pasvormen volledig vernieuwd. Zowel bij jongens als bij meisjes werd er gekozen voor 3 basic fits die in vele wassingen en stoffen te verkrijgen zijn. Stone-wash, Eco-wash, Overdye en vele jog-denims.

Daarnaast werden er vooral in de Girls een aantal fancy pasvormen ontwikkeld die per seizoen kunnen wisselen. Dat zijn b.v. culotte’s , dungaree’s of carotte-modellen. Ook het prijsbeleid kreeg veel aandacht. Instapmodellen zijn er vanaf € 29,99. Daarboven loopt de prijsopbouw door tot € 54,99. In het hogere segment zitten luxere Europese denims met nog meer aandacht voor stof, wassing en detail. Blue Rebel gaat in overleg met haar verkooppunten ook een NOS pakket collectioneren dat vanaf ongeveer midden 2021 beschikbaar moet zijn. Hier zal de nadruk liggen op de meest commerciële wassingen en pasvormen met een gemiddelde prijs van 39,99.

Verkoopinfo: readytorebel@blue-rebel.com