TOP

C&A roept babyjasjes terug vanwege loszittende knopen

C&A doet een oproep aan hun klanten om twee soorten babyjasjes terug te sturen vanwege loszittende knopen waardoor er gevaar ontstaat voor verstikking.

De Nederlandse kledingketen C&A heeft hun klanten gevraagd om twee verschillende soorten babyjasjes terug te sturen. De jasjes hebben knopen die snel los komen als er aan het draadje getrokken wordt. Baby’s kunnen deze knopen in hun mond stoppen waardoor er gevaar ontstaat voor verstikking. Uit voorzorg roept C&A de artikelen terug. De babyjasjes waar het om gaat zijn rood en roze en hebben de ordernummers 321/02/74522/803 en 321/02/74522/805 (te vinden op het prijskaartje) en de itemnummers 3860179 en 3860692 (te vinden op de kassabon).  C&A laat in een persbericht weten: “Het spijt ons ten zeerste dat deze artikelen, ondanks onze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen, in de verkoop zijn gegaan. Helaas hebben wij de oorzaak van het defect niet kunnen achterhalen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat wij veroorzaken met deze terugroepactie.”

Terugbrengen
De jasjes kunnen terug gebracht worden bij alle filialen van C&A. Als het jasje online is aangeschaft dan kan het worden geretourneerd. Klanten die een jasje hebben gekocht via cena.nl of wehkamp.nl hebben een persoonlijke mail gekregen met uitleg hoe het teruggebracht kan worden. De klant ontvangt het volledige bedrag terug bij inlevering.