TOP

Collectie Bonnie Doon winter 2014-2015: Vrolijk en rebels

De collectie van Bonnie Doon voor winter 2014 is verrassend en creatief. De collectie is onderverdeeld in de thema’s Fun, Punk en Wild. Ieder thema heeft zijn unieke kenmerken.

Fun
Binnen het thema ‘Fun’, wordt veel gewerkt met kleurrijke prints en een mix van dessins. In deze uitbundige sfeer voeren felle kleuren de boventoon. Handgebreide vrolijk gekleurde sokken, rokjes met fotoprint en seamless leggings met kleurrijke surrealistische afbeeldingen. Ook fel gekleurde boot tops mogen bij dit thema niet ontbreken. Let’s have fun!

Punk
Het thema ‘Punk’ bestaat uit grafische patronen, graffitiprints, ruiten en tweed dessins. De sfeer die je hier proeft is rebels, met gebruik van veel zwart/wit en rood. Maar ook felle kleuren zoals rood, groen, blauw en geel zijn belangrijk. Bij deze trend horen onmiskenbaar ruiten kniekousen, gebreide rokjes, over-the-knees en slobkousen. Grafische patronen zijn terug te vinden in sokken, leggings en panty’s.

Wild
Als laatste presenteert Bonnie Doon het stoere thema ‘Wild’. De sleutelwoorden zijn hier: natuur, dierlijk, outdoor en grof. Dit komt tot uiting in dessins die bestaan uit dierenprints (zebra, panter en reptielen), vergane materialen, jacquard patronen, slubgarens en reliëf door middel van kabel-, rib- en gerstekorrelpatronen. Dit thema bestaat o.a. uit veel bruintinten, donkerrood, donkergroen, donkerblauw, ecru en vachtkleuren. De nep-bonten sloffen, kol, wanten en muts in Bonnie Doon stijl sluiten hier helemaal op aan.

Nieuw zijn de mêlee‘s, ontstaan door het mixen van verschillende kleuren garens. De sokken gemaakt van restjes garen passen bij een maatschappij die zich steeds bewuster wordt van haar omgeving. 

Info
Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.bonniedoon.com. Voor meer informatie, beeldmateriaal of uitleenmonsters:
The X-Factor IJburglaan 343
1086 ZJ Amsterdam
t: 020-4160601
e: info@thexfactor.nl