TOP

Collectie Kiezeltje & Kiezeltje Mini winter 2014-2015

De focus van de nieuwe wintercollectie van Kiezeltje zijn de slank gesneden modellen met veel vernieuwingen en musthave items.

Kiezeltje
De modellen zijn eigentijds “slimmer” gemaakt. De look varieert van hip tot sporty. Verschillende nieuwe modellen jurkjes en tunieken zijn opgenomen in de collectie die niet noodzakelijkerwijs gecombineerd hoeven te worden met andere items uit de collectie. Dit naar wens van de retailer wat de doorverkoop positief zal beïnvloeden gezien het bestedingsgedrag van de huidige consument.  

De collectie bestaat uit jurkjes met royale col, tunieken afgewerkt met leuke centuurtjes en details als kwastjes en veertjes en slim gesneden catsuits met sportieve multi-coloured striping op de zijnaden. De slaapjurkjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende dessins met een Kiezeltje-opdruk. 

Musthaves uit de collectie zijn de jassen, zowel in zebra-print als uni paars en navy. De jassen zijn warm gevoerd met zachte teddy materiaal.

Kiezeltje Mini
De mini’s van Kiezeltje herkennen zich in de thema’s van de grotere versie van Kiezeltje. De modellen en combinaties zijn comfortabel en maken de mini’s bijzonder. De collectie is kleurrijk en heerlijk comfortabel, denk aan de kleuren aqua, kastanje, warm oranje, roze, paars, lavendel, navy en zwart. Materialen en prints als zachte teddy’s, stretch suedine, mooie tricots, vintage bloemenprint, tie & die en animal print spelen een rol in de collectie. 

Info
Kiezeltje brengt twee collecties per jaar uit en bevindt zich in het middensegment. De Kiezeltje-collectie is verkrijgbaar vanaf de maten 98-104 tot en met 146-152 en vrij indeelbaar. Kiezeltje Mini is verkrijgbaar in pakketten met de maten 68 t/m 98. De modellen van de collectie sluiten aan op de gefaseerde leveringen en spelen in op de behoefte van onze klanten, een vroege winter- en mid-winterlevering. De inkoopperiode loopt van begin januari tot half maart 2014. De collectie wordt ook gepresenteerd op de Kleine Fabriek in stand nummer S037.

De collectie is te bestellen in de showroom in Eindhoven bij Ageeth Tijhaar agenturen. Telefoonnummer: 06 224 507 18

Kiezeltje fotot (2)