TOP

Compliance Tuesday: keynotes over kinderkleding

Als onderdeel van het Compliance Tuesday-programma houdt ProductIP op 16 september twee keynotes over kinderkleding.

Op de Copernicuslaan 30 in Ede zijn er op 16 september 2014 twee keynotes bij te wonen over kinderkleding. Het evenement wordt georganiseerd door ProductIP en is onderdeel van hun Compliance Tuesday-programma. De dag begint om 09.30 uur met een presentatie van Nienke Steen van Modint. Zij geeft je tien tips waar je op moet letten als je kinderkleding maakt. Als er namelijk een artikel gepubliceerd wordt dat je kinderkleding niet veilig is, dan kan het je bedrijf namelijk in een slecht daglicht zetten. Om 11.00 uur begint de presentatie van Erica van Doorn van Fair Wear. Zij legt uit hoe je maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen in kinderkleding.

Na iedere presentatie is er een half uur uitgetrokken voor discussies. Om 12.00 uur zijn de keynotes afgelopen maar er kan tot 17.00 uur gewerkt worden aan je technische dossiers met ondersteuning van ProductIP.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de twee keynotes door te mailen naar info@compliancetuesday.com of te bellen met 0318-700622. Er zijn op 16 september maar vijfentwintig plaatsen beschikbaar dus wees snel.