TOP

De allerlaatste Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf starten op 21 oktober

Van 21 tot en met 23 oktober 2015 is De Bijenkorf voor de allerlaatste keer het toneel van de Drie Dwaze Dagen.

Uitgerust met twee roze bokshandschoenen staat ze op de campagneposter. Actrice Jennifer Saunders als haar alter ego Edina, ook wel Eddie, uit de serie Absolutely Fabulous, lijkt de Drie Dwaze Dagen de definitieve genadeslag toe te willen dienen.

Maar het thema is dat zij zich sportief voorbereid op de shopmarathon die voor de 32e keer wordt georganiseerd. Van 21 tot en met 23 oktober is het voor de laatste keer een dwaze boel bij De Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen.

Geen gemakkelijk besluit

Robert Bohemen, directeur Marketing van de Bijenkorf, zegt in een persbericht: “De aankondiging dat wij volgend jaar geen Drie Dwaze Dagen zullen organiseren, maakt deze 32e editie extra bijzonder. Wij realiseren ons dat veel fans van de Drie Dwaze Dagen het jammer vinden en het was dan ook geen gemakkelijk besluit. De Dwaze Dagen werden direct vanaf de start in 1984 omarmd door een groot publiek. En dat is zo gebleven, waarbij de laatste jaren 2 miljoen klanten zich verspreiden over de webshop en de filialen.”

“Het besluit om te gaan vernieuwen is genomen vanuit onze visie dat wij onze klanten bij  ieder bezoek willen verrassen en inspireren. Daarbij zal service, winkelbeleving en onderscheidende merken altijd het uitgangspunt zijn. Als retailer blijven wij innoveren met nieuwe concepten om zo onze fans steeds weer te inspireren.”

LEES OOK: Het geheim van Drie Dwaze Dagen (2014)

Save the date

De Drie Dwaze Dagen beginnen woensdag 21 oktober 2015 om 08.00 uur in de filialen en op deBijenkorf.nl. Elke dag komt er zoals altijd nieuw aanbod bij. Uiteraard kunnen klanten ook 24/7 winkelen op de website.

Nieuw is het aantal merken dat gedurende de Drie Dwaze Dagen aantrekkelijk korting biedt op hun reguliere assortiment, zoals 20 procent korting op Michael Kors, Karen Millen, Ted Baker, Gaastra, Cos en All Saints.

Nieuw is ook het aanbod sportkleding: van ski tot trainingsoutfits. Sportmerken die voor het eerst in het assortiment zijn opgenomen zijn onder andere Under Armour, Armani EA7, Asics en Peak Performance. Ook zijn er dwaas geprijsde sportapparaten als een waterrower roeiapparaat, Technogym loopband en Fab bokshandschoenen.

Pre-shopping night

Privilege Card Members hebben een streepje voor. Zij kunnen gebruik maken van een pre-shopping night op 20 oktober voor het aanbod van de eerste dag. Klanten kunnen zich oriënteren op het aanbod met digitale boekjes die te zien zijn via de Bijenkorf App en deBijenkorf.nl.

Bekijk hier het reclamespotje: