TOP

Deze (kinder)modewebshops maken kans op een Shopping Award 2018

De genomineerden voor de Shopping Awards Publieksprijzen XL en de Shopping Awards Vakprijzen zijn bekend. Tijdens het Shopping Awards Gala op 29 maart worden de prijzen uitgereikt. Deze online winkels maken kans op een award in de categorieen Mode, Schoenen en Fashion & Lifestyle.

Shopping Awards Publieksprijzen

G-Star, Kleertjes.com en Steps zijn de retailers die met hun online winkels kans maken op een felbegeerde Shopping Awards Publieksprijs XL, voor modewebshops met een omzet van meer dan 4 miljoen euro. In de categorie schoenen zijn dat Van den Assem, Omoda en vanHaren. In de categorie Warenhuizen zijn genomineerd: bol.com, Hema, en Wehkamp.

Shopping Awards Vakprijzen

Bij de vakprijzen zijn de volgende modewinkels genomineerd in de categorie Fashion & Lifestyle: de Bijenkorf, G-Star en Wehkamp.

Beste Winkel van Nederland

Nieuw dit jaar is dat uit de gegadigden voor de vakprijzen door alle juryvoorzitters één overall winnaar wordt gekozen, waarbij het publieksoordeel mede bepalend is. Dit bedrijf mag zich een jaar lang de ‘Beste Winkel van Nederland’ noemen.

Shopping Awards Gala

Tijdens het Shopping Awards Gala, op 29 maart in Huis ter Duin in Noordwijk, wordt duidelijk welke bedrijven de felbegeerde onderscheidingen in de wacht slepen. Voor het eerst wordt een prestigieuze overall award voor de ‘Beste Winkel van Nederland’ uitgereikt.

Shopping Awards XS

Op 8 maart zijn de eerste winnaars van de Shopping Awards 2018 bekendgemaakt. Online mode-outlet Otrium en mannenmodewebshop Rico Moda gingen er met een prijs vandoorOtrium nam vanmiddag de Beste Starter Award in ontvangst. De online outlet voor modemerken bleef de webwinkels Beerwulf (speciaalbier) en Twickto (duurzaam constructiespeelgoed) voor. In de categorie Mode werd de prijs uitgereikt aan de mannenmodewebshop Rico Moda uit Goes.