TOP

Dit is de mooiste etalage van Nederland in 2014

Dinsdagmiddag heeft Beekwilder bekendgemaakt wie zich een jaar lang de Beste Etalage van Nederland mag noemen. Lees hier wie de winnaar is: "Dit is de kroon op m'n werk. Dit jaar zat ik in een 'swing', alles ging lekker."

De winaar van de verkiezing voor Beste Etalage is vrouwenmodewinkel Vallen Mode uit Harmelen met hun etalage ‘Black and white strips falling down’. De creatie van het bureau Designing Haaker werd door de jury verkozen mooiste etalage van 2014.

Eerste reactie

Ontwerper Dennis Steenbergen van Designing Haaker reageert opgetogen: “Dit is de kroon op m’n werk. Dit jaar zat ik in een ‘swing’, alles ging lekker.” Over het het vak etaleren zegt hij: “Het is een ondergewaardeerd vak. Mensen zeggen vaak dat het alleen maar popjes aankleden is, maar het is echt hard werken.”

Winnaar Etalage van het Jaar 2014 

Vakjury

De vakjury bestond uit drie retailprofessionals: Peter Fieret, manager denim windows bij Tommy Hilfiger, Salvatore Picciucca, visual merchandise manager bij Supertrash en Ursula Pellens, Visual merchandise manager bij Van Haren Schoenen.

3300 stemmen

Etalagebedrijf Beekwilder organiseert elk jaar de verkiezing Beste Etalage. Op 24 februari heeft de vakjury de acht genomineerden bekendgemaakt voor de titel Beste Etalage van het jaar 2014. Uit 220 inzendingen werden acht finalisten gekozen waarop tot aan 30 maart gestemd kon worden. In totaal is er 3300 keer gestemd. Elsemieke Beekwilder maakte winnaar dinsdagmiddag bekend.

De overige genomineerden waren:

  • Men at work – Breaking deals
  • Buro Beerbaum – Flower Bomb
  • Diekman Etalages – opticien etalage
  • Lutz Fashion – Trends en Silhouet
  • JPG Hulsebosch – Dior
  • Indigo Production design – Koffie: pure kunst
  • Bronwasser Woman – Black and white and a touch pink, love it!