TOP

Dit zijn de genomineerden voor de Story Telling Awards 2017

Goodbrandz heeft de genomineerden van de Story Telling Awards 2017 bekendgemaakt. Op 22 januari wordt de prijs op Modefabriek uitgereikt.

De Story Telling Awards worden uitgereikt aan de retailers die er het beste in slagen om de achtergrond van hun merken toe te lichten aan de klant. Dit als onderdeel van de steeds belangrijker wordende ‘customer experience’ in de fysieke winkels. Duurzaam importbedrijf en modeagentuur GoodBrandz heeft nu de genomineerden voor deze prijs bekendgemaakt.

Genomineerden

De genomineerden in de categorie zelfstandigen/eenmanszaak zijn:

 

De genomineerden in de categorie filiaalbedrijven/retailers met personeel zijn:

 

Mystery Shoppers

Mystery shoppers van ‘mystery review’ hebben de deelnemende winkels bezocht. Aan de hand hiervan hebben zij een rapport geschreven die wordt beoordeeld door de jury waar uiteindelijk een winnaar uit wordt gekozen. De mystery shoppers hebben tijdens hun bezoek gekeken naar de winkelpresentatie en criteria met betrekking tot storytelling over de aanwezige duurzame producten.

Ook is het winkelpersoneel getest op hun kennis van deze producten. Belangrijke criteria hierbij zijn de aanwezigheid van de visuele communicatie, klantcontact en het benoemen van het achtergrondverhaal en herkomst van het product in het adviesgesprek.

Vorig jaar

De winnaar van vorig jaar was bij de zelfstandigen De Hippe Engel in Schipluiden en bij de retailers met meerdere vestigingen Fabert de Wit in Hellevoetsluis.

De uitreiking vindt plaats op 22 januari 2017 op de Modefabriek in Amsterdam.