TOP

Hema lanceert kinderkledingcollectie met Yolanthe Sneijder-Cabau


De presentatrice presenteert de nieuwste zomercollectie van haar kindermodemerk Bananas&Bananas exclusief bij het Nederlandse warenhuis.

Het dit jaar gelanceerde, door Sneijder-Cabau ontwikkelde kinderkledingmerk Bananas&Bananas was tot voor kort alleen verkrijgbaar in haar (web)shop XaXa Boutique. Daar komt met de samenwerking met Hema verandering in.

Groot publiek

“Ik ben heel blij dat de nieuwe Bananas&Bananas collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek”, vertelt Sneijder-Cabau over de samenwerking. “Ik heb in Hema de ideale partner gevonden. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment dat mijn Bananas&Bananas collectie door heel Nederland verkrijgbaar is.”

Exclusief

Bananas&Bananas valt op door de kleurrijke printjes en  designs. De nieuwe collectie wordt op 24 juni gepresenteerd en bestaat uit 20 verschillende items in zes designs. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 74/80 tot en met 122/128. De prijzen variëren van 4 tot 13 euro. De nieuwe items zijn exclusief en als limited edition collectie verkrijgbaar bij geselecteerde Hema winkels in Nederland en online.