TOP
KIE stone

Kiezeltje – KIE stone – KIE stone BOY

De collecties zijn samengesteld met de meest mooie, duurzame en OEKO-TEX gecertificeerde stoffen. Van fijne viscose tot rijke mix van linnen en katoen, en mooie Chanel stoffen in frisse kleuren, elk item voelt geweldig aan en ziet er prachtig uit. 

Zoals elk seizoen hebben we weer een aantal fantastische nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie. Van leuke tops met hippe gilets tot een trendy cargo. We zijn ervan overtuigd dat je verliefd zult worden op deze nieuwe stijlen.

Kiezeltje, voor meisjes van 1 tot 5 jaar, is er extra aandacht voor zacht en comfortabel met een vernieuwende look. KIE stone voor de stoerdere meid van 6 tot 16 jaar, gaat helemaal mee in de trend van vandaag. KIE stone BOY, van 5 tot 14 jaar, is stoer maar toch ook hip en in lijn met de laatste mode.

Via onze B2B webshop kunnen onze klanten eenvoudig nabestellingen doen. Zij kunnen ervoor kiezen het via drop-shipping direct naar de eindklant te laten versturen.

Ons productieproces verloopt op eerlijke wijze en wij zorgen ervoor dat de medewerkers happy zijn en niet worden uitgebuit.

Meer informatie? Neem contact op met info@kiezeltje.nl of bel +31 (0)6 22 45 07 18

Kiezeltje
KIE stone BOY