TOP

Kleertjes.com introduceert een nieuwe dienst

Kinderkledingwebshop Kleertjes.com heeft een jaarabonnement geïntroduceerd voor het verzenden en retourneren van online bestellingen.

Bij webwinkel Kleertjes.com kunnen consumenten een jaarabonnement afsluiten voor het gratis verzenden en retourneren van online bestellingen. Dit maakt de webwinkel op de website bekend.

Introductieprijs

Voor een introductieprijs van €9,95 kun je nu  je bestellingen een jaar lang gratis thuis laten bezorgen. Normaal brengt de webshop €3,95 in rekening per bestelling. Retourneren is met het abonnement ook gratis via PostNL of een Kiala-punt. Zonder abonnement kost dit €6,95 per bestelling. Na de introductieperiode zal het abonnement €14,95 kosten.

Voor de consumenten die gebruik maken van het nieuwe abonnement geldt dat zij het aankoopbedrag terug krijgen op de manier waarop zij de bestelling betaald hebben. Klanten zonder het abonnement ontvangen een waardebon.

Online magazine

In maart lanceerde Kleertjes.com al een interactief magazine. Dit geeft klanten de optie om de getoonde producten direct te bestellen in de webshop. “Met dit online magazine kunnen we onze merken en de klant veel meer bieden. Zo kunnen de merken een brand movie inzetten om hun merk onder de aandacht te brengen en kunnen wij de klant hiermee frequenter op de hoogte brengen van de nieuwste modetrends. Ook de resultaten kunnen wij door middel van online magazine beter meten”, aldus Nienke van Vliet, marketeer van Kleertjes.com, aan Twinkle