TOP

LCKR opent shop in shops

Kindermodemerk LCKR is met shop in shops gestart bij warenhuis V&D. Ook voor de zelfstandige kindermodewinkelier is het nu mogelijk een shop in shop te beginnen.

De eerste LCKR-shops zijn onlangs geopend in de vestigingen Haarlem en Breda. “Als we LCKR in de winkel goed en herkenbaar presenteren aan de consument, zal dit zeker zijn weerslag hebben op de doorverkoop en de brand-awareness van LCKR. Wij hopen dat we snel ook bij andere V&D vestigingen de shop in shop van LCKR kunnen onderbrengen. Daarnaast zijn we in onderhandeling met warenhuizen in het buitenland”, aldus Jeanine Bekhof, global sales en marketing manager bij Euretco label Company, eigenaar van het merk.  Per 1 juli zal de collectie van LCKR ook online bij V&D verkrijgbaar zijn.

Ook voor winkeliers
Het systeem voor de shop in shop is opgebouwd uit verschillende modules waardoor het ook voor winkeliers mogelijk is om LCKR als merk optimaal te presenteren. Op basis van een vloerplan, aantal m2 en actuele foto’s van de winkels wordt bepaald welke module inzetbaar is.

Over LCKR

LCKR brengt zes keer per jaar een complete en kleurrijke collectie uit die volgens het merk het gevoel van het moment weergeeft. “Verrassend, sportief, kleurrijk, stoer en altijd praktisch en duurzaam.”