TOP

Littles List: nieuwe lijstjeswebsite voor kinderproducten

Op de website Littles List vind je hitlijstjes met de beste baby- en kinderproducten, samengesteld door de makers zelf en experts.
Van een top 8 pret-op-de-achterbank tot een top 10 met de fijnste billendoekjes, op Littles List vind je ‘lijstjes voor kleintjes’.
 
De website is opgericht door Joep Moolenburgh (40) en Sophie ten Bokkel Huinink (32). Moolenburgh was voorheen inkoper in de modebranche, en Ten Bokkel Huinink is deputy editor bij het tijdschrift Elegance.
 
De meeste producten testen zij zelf uit en daarnaast werken ze samen met diverse experts. De website plaatst berichten over living, care, on the move, food en gifts.
 
Joep Moolenburgh zegt op de website van Littles List: “Juist omdat we zelf in de jonge kinderen zitten en daardoor vaker rennen dan stilstaan, weten we heel goed wat jonge ouders willen en nodig hebben. En daar maakt onze omgeving al een tijdje dankbaar gebruik van. Maar al die vragen en verzoeken… waarom bestond daar eigenlijk geen website voor? “
 
Ten Bokkel Huinink: “Voor werk en privé ben ik veel in het buitenland en daarnaast struin ik regelmatig rond in de Jordaan. Zo werden mijn notitieboekjes met leuke producten en adresjes dikker en dikker. Zonde om die informatie voor mezelf te houden. En waar kun je zo’n stroom concrete informatie beter delen dan op internet?”
 
Moolenburgh: “Met persoonlijke selecties op productniveau, met informatie die er toe doet. En zo begonnen we in het najaar van 2014 met het ontwikkelen van Littles List.”