TOP

Love Stories introduceert collectie voor mini me’s

Het Amsterdamse lingeriemerk Love Stories, bekend geworden door de mix and match lingerie en badmode, heeft in samenwerking met Archive Store een mini-collectie gelanceerd voor het lente/zomerseizoen 2018.

De capsulecollectie Love Stories x Archive Store bestaat uit drie katoenen Lolita zwembroekjes. De broekjes zijn gemaakt van dezelfde stoffen als de volwassen Love Stories lente/zomercollectie 2018 en beschikbaar in de maten voor kleintjes van 0 tot en met 8 jaar oud. De mini love affair is vanaf begin april verkrijgbaar in alle Love Stories boetieks wereldwijd, de Archive Store in Amsterdam, lovestoriesintimates.com, archive-store.nl en bij een aantal exclusieve verkooppunten voor 35 euro per stuk.

Over Archive Store

De Amsterdamse Archive Store is gevestigd in het centrum van Amsterdam en staat bekend om de selectie van modern design en vintage items voor zowel kinderen als volwassenen.

Love Stories is het Amsterdamse lingerie- en badmodemerk van Marloes Hoedeman, dat bekend staat om onder andere de bralettes en een verscheidenheid aan kleuren en prints.