TOP

Meet GYMP: Gorgeous Young Misters & Princesses

GYMP - Gorgeous Young Misters & Princesses, is hét Belgische merk dat van je kind een Mister of Princess maakt. Stijlvolle kleding voor kleintjes van maat 50 tot 104.

Ook komende winter kunnen de meisjes weer prinsesjes zijn. Of het nu in roze of oud-roze, ijsblauw, off-white met goud of grijs en zilver is: jurkjes en andere outfits zijn altijd prachtig afgewerkt met blinkende accenten. Animal prints kun je deze keer wel letterlijk nemen! Er zijn egels, teckels, konijntjes en vlinders. Leuke bontmanteltjes houden onze meisjes lekker warm.

GYMP is natuurlijk het merk voor mooie jurkjes, die zijn er dan ook weer in overvloed. Met matching bolero’s, cardigans en haaraccessoires.

De jongens krijgen stoere motorfietsen, retro pick-up trucks, beetles en kekke teckels in zwart, grijs, army green navy en tabak. Lekker stoer maar ook mooi klassiek, met GYMP komt je kereltje keurig voor de dag. Voor een feest of gewoon elke dag kan hij netjes in het pak met hemd en strikje, een echt mijnheertje! 

Little Gymp komt erbij! We houden Little Gymp boven het doopvont, de specifieke newborn collectie van GYMP voor meisjes en jongens in maat 50 tot 74. Alles in onze bekende, mooie, zachte jersey en sweater kwaliteiten. Een stijlvol feestje voor baby’s met klasse.

GYMP kleertjes zijn klassiek van stijl, worden voornamelijk in Tunesië geproduceerd en zijn van goede kwaliteit. De familie Anckaert zet zich al drie generaties in voor mooie collecties met respect voor de stakeholders en eigen productie in Tunesië. Dat kun je dus al duurzaam noemen en er wordt sinds vorig jaar actief gewerkt aan een verdere verduurzaming. GYMP is aanwezig tijdens SundaySchool op 12 januari in Utrecht.