TOP
Petit Lapin

Nieuw Nederlands kidslabel Petit Lapin

Kinderen stijlvol kleden is voor veel moeders een van de leukste bezigheden. De moeder van Feline en Fynn ontving zoveel positieve reacties op de kledingstijl van haar kinderen, dat ze haar passie voor modieuze kinderkleding omzette in creaties. Zo ontstond Petit Lapin, een speels en klassiek ‘Frans’ high-end merk met prachtige stoffen en prints. Het bijzondere is dat alle ontwerpen en productie in Nederland plaatsvinden, geschikt voor kinderen van 1 tot ongeveer 8 jaar.

Wieteke Lubbers, de oprichter van Petit Lapin, vertelt: “Sinds de geboorte van mijn dochter Feline ben ik meer bezig om háár leuk aan te kleden dan mijzelf. Door haar ontstond dan ook de prille droom om zelf te gaan ontwerpen. Toen mijn zoontje Fynn werd geboren, wist ik het zeker. Echt leuke jongenskleding in het high end segment vond ik lastig te vinden. Ik besloot te gaan tekenen, kocht kwalitatieve stoffen in en vond en een goed naaiatelier in Nederland om lokaal te produceren zodat ik zeker weet dat Petit Lapin niet alleen mooi maar ook milieu- en kindvriendelijk is.”

Petit Lapin

Petite Première

De eerste Petit Lapin collectie bestaat uit 22 verschillende items en is verkrijgbaar vanaf september. De collectie biedt een prachtige mix van effen basics, kleurrijke bloemmotieven, vrolijke jurkjes en bloesjes met romantische ruches, speelse broekjes, mooie breisels en tuinbroeken met bretels. Alle items uit de collectie kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd en passen moeiteloos bij kleding uit de eigen garderobe, zoals een spijkerbroek.

Van Crèche tot Circus

Duurzaamheid staat centraal in de Petit Lapin collectie dankzij hoogwaardige stoffen en een perfecte afwerking. Omdat kinderen erin moeten kunnen spelen, was comfort een belangrijke pijler in het ontwerpproces, naast de materiaalkeuze. Hierdoor zijn de kledingstukken zeer draagbaar en veelzijdig. Petit Lapin is geschikt voor alledaagse avonturen én speciale gelegenheden! Ook handig: alles kan gewoon in de wasmachine op 30 graden.

Petit Lapin

Van Hollandse Bodem

Petit Lapin is een Nederlands merk. De stoffen worden betrokken via een Nederlandse winkel die exclusieve stoffen aanbiedt. De collectie wordt vervaardigd in een atelier in Deventer.

Inkoop

De prijzen van Petit Lapin variëren van €59,95 tot €109,95. Petit Lapin kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 1-2 jaar t/m 7-8 jaar en vanaf september verkrijgbaar om in te kopen.