TOP

Nieuw: Slipstop schoentjes bij JeP! Agenturen

De schrik slaat je om de oren als je kind al rennend aan komt in het zwembad of op een gladde vloer. Vele onder ons kunnen zich deze schrik inbeelden. Met de slipstop schoentjes is het uitglijden grotendeels voorbij.

Maar niet alleen wordt uitglijden voorkomen ook zijn deze slipstop schoentjes ideaal om te spelen aan het strand zonder zandkorrels onder je voeten. Of lekker in de tuin zonder plakkende grassprieten, takjes en grond. Op de camping om te klimmen, klauteren en spelen of om mee te douchen, te sporten, kortom multifunctioneel.

Maar wat zijn nu eigenlijk slipstop schoentjes?

Slipstop is een lichte, elastische, waterafstotende schoentje met antislipzool in diverse dessins. Door het ademende materiaal krijg je bovendien geen zweetvoeten en ze zijn gemaakt van een sneldrogende, UV beschermende stof. Daarnaast zijn ze nog eens makkelijk aan en uit te trekken. En het is bovendien heel hygiënisch omdat je niet op je blote voeten overal rondloopt.

De schoentjes zijn leverbaar vanaf maat 18 tot 35 en voor volwassenen zelfs tot en met maat 43. Ze zijn leverbaar in diverse vrolijke, stoere, lieve dessins, maar ook in fraaie uni kleuren.

Meer informatie? JeP! Agenturen, info@jep-agenturen.com 0031/653464810 of 0032/484643630