TOP

Nieuwe collectie van Tiffosi Kids op NextCollections

Het nieuwe merk Tiffosi Kids heeft de nieuwe collectie voor de zomer van 2014 op NextCollections geplaatst. Het merk richt zich op de doelgroep van kinderen tussen 2 en 14 jaar.

Het Portugese Tiffosi wordt sinds twee seizoenen door Mauriks Fashion Industries binnen de Benelux verkocht. Het merk richt zich op innovatieve producten zoals waterbestendige jeans. De collecties worden aangevuld met accessoires zoals riemen, tassen en schoenen. Bekijk via deze link de collectie voor zomer 2014.

Tiffosi

Op dit moment is het label het nummer één jeansmerk in Portugal. Tiffosi brengt één complete collectie per seizoen en werkt daarnaast met speciale thema’s die zich aanpassen aan die verschillende jaargetijden. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Back To School’-thema.

De advies verkoopprijzen van de artikelen variëren tussen de €14,95 voor een T-shirt, €24,95 voor een jeans en een stoer vest of tuniek vanaf €19,95.

Over Mauriks Fashion Industries

Mauriks Fashion Industries is zowel een handelsagent als distributeur, dat zich specialiseert in nationale en international (kinder-)kledingmerken, opererend in de Benelux.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Het huidige merkenpakket bestaat uit: Bla Bla Bla, Ducati, DeeLuXe Men/Kids, Fred Mello, Ruba Cuori, Fracomina Mini, Spitfire, Tiffosi en Two Play.

Over NextCollections

De website Nextcollections.nl is de grootste exclusieve online modevakbeurs met een breed collectieaanbod van nieuwe en bestaande merken. NextCollections zorgt ervoor dat modemerken hun collecties online kunnen presenteren aan een grote groep internationale retailers en fashion professionals. Dat 365 dagen per jaar.

Registreer je nu op Textilia.nl en bekijk de gehele collectie op NextCollections!