TOP

Nieuwe lief! karakters: Fien en Teun

Voor de allerkleinste kinderen van 0 t/m 4 introduceert lief! deze zomer twee nieuwe karakters: Fien en Teun.

Fien en Teun zullen, in samenwerking met verschillende licentiepartners, op allerlei verschillende manieren terugkomen in het lief! assortiment. Denk hierbij aan kinderboeken, speeltoestellen, bloemen en planten, meet & greets en een minishow.

Kinderboeken
In samenwerking met uitgeverij Unieboek | het Spectrum verschijnen Fien en Teun dit jaar in twee boeken. Het eerste boek, dat medio juni zal verschijnen, staat in het teken van de boerderij en is een prentenboek. In september verschijnt het tweede boek: een flapjesboek voor de allerkleinsten. Een boekje met achter iedere flap een verrassing.

Meet & greets en minishow
Deze zomer komen de nieuwe karakters tot leven, verzorgd door Van Hoorne Entertainment. Fien en Teun, in de vorm van levensechte poppen, geven meet & greets en een minishow. In een later stadium zal er een theatershow georganiseerd worden. In september verschijnt er een cd, in samenwerking met CNR entertainment, met liedjes over Fien en Teun. Zowel de cd als de shows zullen een interactief karakter hebben zodat de kinderen kunnen meezingen en dansen. 

Bloemen en planten
In samenwerking met Royal Lemkes is er een Fien en Teun moestuincollectie tot stand gekomen. De collectie bestaat uit een kweekkastje/kistje, zaadjes en tuingereedschap. Spelenderwijs leren kinderen op deze manier van alles over zaaien, planten en gezond eten. Voor de volwassenen zijn er bloempotten, bloembollen, wenskaarten met bloemzaadjes, handschoenen en tuingereedschap.

Speeltoestellen
Met Kwan Leisure zijn er kleurrijke speeltoestellen ontwikkeld geschikt voor de allerkleinsten, geïnspireerd op de twee nieuwe karakters van lief!. Er is een professionele lijn, en er zal dit jaar tevens een consumentenlijn volgen.