TOP

Nieuwe website voor Kleertjes.com

Kleertjes.com heeft een totaal nieuwe website gelanceerd. Hiermee lijken de plannen om te gaan verkopen op marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com, steeds concreter te worden.

“We hebben een compleet nieuwe huisstijl”, vertelt marketingmanager Sophie van Beijma van Kleertjes.com in een persbericht. De plannen om te gaan verkopen op marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com lijken door deze ontwikkeling makkelijker te worden. Zo bouwde het Zwolse softwarebedrijf ID Interactive een product informatie management-systeem, waardoor er nu nog maar één informatiebron wordt gebruikt binnen het bedrijf.

Aanpassingen

Het design van de website is ontworpen door Fabrique Rotterdam. Volgens Van Beijma is website nu heel kleurig, speels en vrolijk. Daarnaast zijn er ook andere wijzingen aan de website gebracht. Dit is in samenwerking gebeurd met het Zwolse ID Interactive. “We hebben aanpassingen gedaan om het navigeren te verbeter en goede functionele stappen gezet. Zo is de check-out vereenvoudigd en is het makkelijker geworden om door te shoppen als je al een product hebt gevonden. Ook hebben we onze kindprofielen uitgebreid met merken”, vertelt van Beijma.