TOP

Nu in Bengels #1

In Bengels #1: Profiel: Claesen’s vindt nieuwe groei in India. Exclusieve marktcijfers voor Bengels, De Kwestie: hoe zet je Instagram in als marketingtool? Plus: 6 pagina’s trends voor winter 2014 en een achtergrondverhaal over hoe je meer traffic krijgt naar je winkel.

Profiel: Bodyfashion – en kinderkledingmerk Claesen’s
Wat ooit begon als een idee aan de keukentafel is uitgegroeid tot een sterk Nederlands label voor bodyfashion en kinderkleding. Gerard den Boer, mede-eigenaar van Claesen’s: ”Het is niet slechts een merk, Claesen’s is een echte levensstijl.’’

Markt in cijfers: exclusief voor Bengels
Hoe vaak koopt jij gemiddeld kinderkleding, en zou je vaker een kindermodewinkel bezoeken als je weet dat het aanbod regelmatig verandert? GfK Panel Services onderzocht het exclusief voor Bengels.

De kwestie: Hoe zet je Instagram in als marketingtool?
Breaking news: Michael Kors adverteert op Instagram! Het merk was daarmee in september 2013 de eerste adverteerder van Facebooks kleine zusje. Inmiddels omarmen vrijwel alle grote modemerken het sociale beeldmedium. Hoe zet jij Instagram in als marketingtool? Lees de do’s en do’nts.

Zes pagina’s trends voor winter 2014-2015
Laat je deze winter inspireren door zes uiteenlopende trends. Speel met lengtes, laagjes en vormen. De broek is korter, de jurk een verlengde top en mouwen zijn er in vele variaties. Materialen worden gemixt en harige materialen zijn over de top. Laat het ‘circus’ beginnen!

Achtergrond: Hoe krijgen we meer traffic naar de winkel?
De crisis raakt de kindermodemarkt hard. Maar uit exclusief onderzoek voor Bengels blijkt dat er hoop is voor retailers die regelmatig vernieuwing in hun assortiment bieden. Alleen: hoe krijg je dat voor elkaar? ”Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Als je maar goede afspraken maakt.’’

Close-up Hélène van Cuijk
In de rubriek Close-up horen we een modeprofessional uit over zijn of haar inspiratiebronnen, carrièrepad en kijk op kindermode. Deze keer: Hélène van Cuijk. Als manager concept & design kinderkleding bij WE stuurt zij het volledige kids designteam aan.

Meer lezen?
Wil je meer weten over deze onderwerpen? Je leest het allemaal in de nieuwe Bengels. Ben je nog niet geabonneerd? Bekijk hier de mogelijkheden!