TOP

Otrium en Rico Moda winnen prijs bij uitreiking Shopping Awards XS 2018

Op 8 maart zijn de eerste winnaars van de Shopping Awards 2018 bekendgemaakt. Online mode-outlet Otrium en mannenmodewebshop Rico Moda gingen er met een prijs vandoor.

In de WesterUnie te Amsterdam zijn vandaag 8 maart de eerste Shopping Awards 2018 uitgereikt. Otrium nam vanmiddag de Beste Starter Award in ontvangst. De online outlet voor modemerken bleef de webwinkels Beerwulf (speciaalbier) en Twickto (duurzaam constructiespeelgoed) voor.

De jury zegt over Otrium: “Het authentieke ondernemerschap van Otrium biedt onderscheid in een competitieve markt. Een slim, snel en solide verhaal van twee basisschoolvrienden. Het outlet-concept is doordacht en professioneel aangevlogen. Mede door het aantrekken van de juiste partijen is Otrium goed op weg om iets heel moois te maken. De verbazing van dit jaar!”

Publieksprijs XS: Rico Moda

Presentator Dennis Weening riep tijdens de feestelijke uitreiking ook de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS het podium op. In de categorie Mode werd de prijs uitgereikt aan de mannenmodewebshop Rico Moda uit Goes. 

Rico Moda is ‘een exclusieve multi-brand store voor mannen, waar voornamelijk designerlabels worden verkocht. Denk hierbij aan kleding, schoenen en accessoires van hoogstaande merken als Dsquared2, Kenzo, Stone Island, Emporio Armani, Filling Pieces, en Jacob Cohën.’ Aldus de website van de webshop.

Duizenden Nederlandse klanten hebben de afgelopen maanden online verkopers beoordeeld. Het onafhankelijke onderzoek werd uitgevoerd door KiyOh. De webwinkels met de hoogste review scores ontvingen vanmiddag de Shopping Awards Publieksprijzen XS, in twaalf categorieën.

Genomineerden voor 29 maart

De organisatie maakt volgende week de genomineerden voor de Shopping Awards Publieksprijzen XL bekend. Dan wordt tevens duidelijk welke bedrijven meedingen naar de vakprijzen in zes categorieën en naar de Intershop B2B Award, die op 29 maart voor het eerst wordt uitgereikt.

Tijdens het Shopping Awards Gala wordt ook de overall vakprijs voor de ‘Beslist.nl Beste Winkel 2018’ overhandigd, nog een primeur. Ten slotte vindt de uitreiking plaats van de DHL Game Changer Award.