TOP

Rellix start met NOOS jeans voor jongens

De nieuwe wintercollectie van Rellix is dit seizoen een stuk uitgebreider. Mooie items in de beste kwaliteit en oog voor detail zoals je van ons gewend bent. Everyday basics die je eindeloos kunt combineren, met fashionable on trend items. Vanaf dit seizoen ook NOOS denim en NOOS Sweat hoodies en jeans voor de girls.

Stoere wassingen, stretch kwaliteiten en repaired details in natuurlijk de beste fits. Rellix is addicted to blue! Een mooie Rellix-jeans is onmisbaar in je garderobe. Draag een mooie cleane denim en style deze af met een high quality black shirt en dark rust coll knit en jouw look is compleet. Of ga voor een stoere grey used skinny met damaged repaired details gecombineerd met een crewneck met nylon schouder details.

Vanaf dit seizoen ook NOOS jeans voor de boys. Drie mooie skinny fit jeans in mid blue, dark blue en grey black denim. Deze casual essentials zijn een echte musthave en tijdloos!De collectie winter 2021 biedt ook weer jeans voor de girls. Stoere Super skinny Fits in verschillende wassingenvarierend van black denim naar overtinted damaged. Super gaaf te combineren met de unisex hooded sweats of knitted coll. De Rellix Knitted colls zijn razend populair en geschikt voor iedere gelegenheid. Voor boys en stoere girls. Dit seizoen in mooie basic kleuren, maar ook in de trend kleur dark rust en dark brown of ga voor een mooie col met meer kleur en streep detail. Tie Dye items mogen ook bij Rellix niet ontbreken dit seizoen. Een mooie subtiele placement Tie Dye Of een groene allover Hoodie Tie Dye. Kortom; weer een te gekke collectie die je niet mag missen en dat met een marge van 2.8/2.9.

Keycolors: Dark brown is dé trend voor deze winter. Deze kleur vind je terug in mooie casual knits en sportysweats, maar ook Army green, Navy en Dark rust behoren tot het kleur- beeld.

Inkoop: Paul van Poppel, +31624245455, info@apicbrands.com, apicbrands.com