TOP

Schattigebabykleertjes.nl vernieuwt website

De baby- en kinderkledingwebshop Schattigebabykleertjes.nl heeft de complete look & feel van het bedrijf vernieuwd. Bengels sprak erover met mede-eigenaar Barbara de Jong.

Wat is er allemaal vernieuwd?

“Schattigebabykleertjes.nl is in 2013 klein begonnen en sindsdien in rap tempo doorgegroeid naar een bedrijf van formaat. Bij zo’n mooie groei past ook een mooie, nieuwe huisstijl en een nieuwe website, natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf. De nieuwe look voeren we door in onze complete branding, tot aan de verzendzakken toe, zodat klanten ons zowel online als offline kunnen herkennen. En hoewel we erg trots waren op onze visuele content, raakten de layout en de functionaliteit van onze website achterhaald. Daarom hebben we in de zomer van 2018 besloten om een redesigntraject in te gaan met Yellowlab uit Utrecht. In combinatie met onze wensen, de wensen van onze klanten en de nieuwste snufjes hebben ze een prachtige website ontworpen en gebouwd.”

Hoe is functionaliteit verbeterd?

“Wij willen onze klanten gemak en inspiratie bieden met onze website: het bestellen en combineren van kleding moet gemakkelijk verlopen en we willen onze klanten ook altijd weer iets nieuws kunnen aanbieden. Daarom zijn producten gemakkelijk te bestellen op de overzichtspagina’s, zonder naar de productpagina te hoeven klikken. De productpagina’s zelf tonen allerlei verwante producten, waarmee je een een outfit helemaal compleet kunt maken. De shopervaring is op deze manier helemaal gestroomlijnd. Daarnaast hebben wij een gave ‘shop the look’-functie waar mensen inspiratie op kunnen doen en de bijpassende kledingstukken kunnen kopen in onze webshop.”

Op welke manieren willen jullie doorgroeien?

 “Schattigebabykleertjes.nl is nu al een van de grootse spelers op de Nederlandse markt wat babykleding betreft. Dit jaar willen we nog meer merken toevoegen, maar we willen ook uitbreiden naar verwante artikelen zoals babyspullen. schoentjes, knuffeltjes, etc. Daarbij luisteren wij altijd goed naar onze klanten. Om de hoogst mogelijke service aan te kunnen bieden willen we onze klantenservice nog intensiever inzetten. Je kunt bij ons terecht voor vragen en opmerkingen, maar ook voor stijladvies en vragen over de kledingmaten, bijvoorbeeld via onze nieuwe chatfunctie. Daarnaast willen wij onze klanten ook meer inspireren met artikelen, tips en mooie visuele content.”

Waar staat Schattigebabykleertjes.nl over pakweg 5 jaar?

 “We verwachten dat wij in Nederland nog verder door kunnen groeien, maar ook in het buitenland zien wij kansen. En we verwachten in de komende jaren de omzet te verdubbelen. Maar hoe groot Schattigebabykleertjes.nl ook wordt, we willen een bedrijf blijven met een passie voor babykleertjes en met een persoonlijke touch richting de klanten. Uiteindelijk willen wij dat onze klanten de ultieme shopervaring beleven en lang kunnen genieten van de kleding die zij bij ons bestellen.”