TOP

Shoesme opent nieuwe brandstore in samenwerking met Klabbers Schoenen


Schoenenlabel Shoesme heeft opnieuw een brandstore geopend met een retailer. Dit keer slaat het merk de handen ineen met Klabbers Schoenen uit Vleuten.

Het kinderschoenenlabel Shoesme opende twee weken geleden een nieuwe brandstore in samenwerking met een retailer. Voor deze zaak zijn ze een samenwerking aangegaan met Klabbers Schoenen in Vleuten. Het merk ontwikkelde voor deze brandstore een winkelconcept waarbij er, naast een uitgebreide collectie in de winkel, ook toegang is tot een online webshop. Daardoor hoeft een winkel nooit meer ‘nee’ te verkopen.

Samenwerking

Michiel Slaats, eigenaar van het kinderschoenenmerk, vertelt in een persbericht: “We hebben nu drie eigen winkels waarvan we er volgend seizoen nog ééntje ombouwen tot een brandshop, samen met een klant. Onze verdere focus ligt vanaf nu op samenwerking met onze klanten het uitbreiden van de brandstores in samenwerking met bestaande Shoesme-dealers.”

Versterkend

Vorig jaar september vertelde Michiel Slaats al aan Schoenvisie over hun plannen: “Wij willen de samenwerking met onze retailpartners nog meer versterken door ze een handreiking te bieden die verder gaat dan het verstrekken van reclamebordjes of het omruilen van schoenen. Zeker voor de kleinere spelers kan het versterkend werken om met bekende merken naar buiten te treden.”

Shoesme heeft twee eigen winkels in Nederland, in Breda en Den Bosch. Begin dit jaar opende het merk een brandstore in Heusden, in samenwerking met Martijn Smits.