TOP
Snoozi SandyBeige

Stokke® introduceert Snoozi™ wieg

Stokke, de bekende Scandinavische fabrikant van hoogwaardige kinderproducten, heeft haar assortiment uitgebreid met de nieuwe Stokke® Snoozi wieg, een innovatief wiegconcept dat een nieuwe dimensie geeft aan het slapen van baby’s. Vorig jaar herfst werd de Snoozi geïntroduceerd als een knusse slaapoplossing die de baby dichtbij houdt, zowel thuis als onderweg. De wieg, verkrijgbaar in twee tijdloze kleuren, biedt een comfortabele rustplek voor pasgeborenen, waar ze kunnen ontspannen en slapen.

Het belang van slaap voor de ontwikkeling van een baby is onmiskenbaar, met pasgeborenen die gemiddeld tussen de 14 en 17 uur per dag slapen. De Stokke® Snoozi wieg is ontworpen om in te spelen op deze behoefte, met een hoge positie voor de eerste 6 maanden om de baby dichtbij te houden en een lager niveau zodra de baby zich kan optrekken, waardoor de wieg geschikt is voor gebruik tot 9 maanden.

De ovale vorm van de wieg biedt een gevoel van geborgenheid, terwijl het gebruik van innovatief 3D-mesh materiaal zorgt voor natuurlijke ventilatie en bescherming tegen licht. Het meegeleverde premium matras is zowel stevig als ademend, wat bijdraagt aan een goede nachtrust en een gezonde ontwikkeling van de baby.

Met hoogwaardige materialen zoals FCS®-gecertificeerd hout en een stevig aluminium frame, weegt de Stokke® Snoozi wieg slechts 7,5 kg, waardoor het zowel lichtgewicht als duurzaam is voor gebruik in elke kamer van het huis.

De Stokke® Snoozi is gemakkelijk te monteren zonder gereedschap, waardoor het ideaal is voor gezinnen onderweg. De optionele reis- en opbergtas biedt handige opslagmogelijkheden en maakt reizen en logeren gemakkelijk voor actieve gezinnen. Bijpassende accessoires zoals Stokke® Snoozi™hoeslakens, Stokke® Snoozi™ matrasbeschermers en de Stokke® Snoozi™ tas zijn ook beschikbaar.