TOP

Surf mee op de nieuwe collectie van Petrol Industries

De zomerse vibes komen tot leven in de nieuwste boys collectie van Petrol Industries, met als thema “Hawaii”. Geïnspireerd door de prachtige eilanden en alle avonturen die er te vinden zijn, brengt deze collectie een vleugje tropisch paradijs en surfactiviteiten naar de kledingkast van de stoere jongens. Denk aan coole surfmotieven, opvallende grafische prints en trendy kleurcombinaties die de kracht en vastberadenheid van de jonge ontdekkingsreizigers accentueren.  

De collectie is opgebouwd uit verschillende blokken, zodat de kinderen de gehele lente en zomer voorzien zullen zijn van de juiste kleding om hun eigen avonturen te kunnen doorstaan. Ook dit seizoen hebben onze designers weer vol enthousiasme gezocht naar manieren om de collectie trendy en duurzaam te maken. Zo maken we kleren van gerecycled katoen/polyester en ook innovatieve kleurtechnieken geven onze kleding een frisse look met een lagere milieu-impact. Zonder onze roots uit het oog te verliezen vinden we onszelf helemaal opnieuw uit, dit maakt ons met een compleet nieuwe look en feel klaar voor seizoen spring/summer 2024.

De volledige collectie is te bewonderen bij de showroom in Tilburg. Heb je interesse in deze nieuwe stoere boys collectie van Petrol Industries neem dan contact op met Ruel Tirtotaroeno.

Wil je een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar ruel@petrolindustries.com of bel 0651585211.