TOP

Tweede winkel voor Babystyling

Op 1 september heeft het online baby- en kinderkledingmerk Babystyling de deuren geopend van een flagshipstore in Stadshart Amstelveen.

Babystyling heeft ook al een winkel in Almere. De nieuwe winkel is ruim tweehonderd vierkante meter en beschikt over een ballenbak, verschoonruimte en borstvoedingsruimte. Ook is er op de tweede verdieping een outlet. Het op social media populaire merk brengt stoere en hippe baby- en kinderkleding van maat 50 tot 128 met zelfontworpen prints en grappige teksten naast een collectie basics. De stoffen zijn zacht en hebben een duurzaam keurmerk en de collectie wordt in Europa geproduceerd.

Oprichter Amanda Bennes is trots dat ze samen met partner Remon een tweede winkel kan openen in deze lastige coronaperiode: “Een week voor de eerste lockdown openden wij de deuren van onze eerste fysieke winkel in Almere. Nadat we plotseling wekenlang niet open konden, zijn we begonnen met het winkelen op afspraak. Liefhebbers uit heel Nederland kwamen naar onze winkel om een outfit te shoppen voor hun kleintjes. Door dit succes en onze goedlopende webshop kunnen wij, nu zes maanden later, met trots onze tweede winkel Babystyling openen in Stadshart Amstelveen”, zegt ze in een persbericht.

Credit beeld: Babystyling