TOP

Van Gennip Textiles handhaaft alle verkoopprijzen AW2023-2024

Van Gennip Textiles, bekend van de merken Dirkje Babywear, Koko Noko, No Way Monday en DJ DUTCHJEANS, is één van de marktleiders in Nederland op het gebied van baby- en kinderkleding. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter.

Het bieden van hoge marges voor de retailers in combinatie met hoogstaande kwaliteit en een zeer scherpe retailprijs, zijn belangrijke punten voor partners om met Van Gennip Textiles samen te werken. Ondanks de huidige marktsituatie, hoge inflatie, hogere bedrijfskosten en dure US dollar in combinatie met de bijhorende prijsstijgingen, heeft van Gennip Textiles daarom besloten de prijzen voor Winter 23/24 niet te verhogen.

Van Gennip Textiles gelooft in een goede prijs-kwaliteitverhouding en vindt dat draagcomfort en betaalbaarheid voorop staan.

Vanuit het hoofdkantoor in Weert, showrooms in Nieuwkuijk en Almere wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van collecties. Tijdens de succesvolle lancering van ons nieuwe merk No Way Monday is bevestigd dat een commerciële prijs van belang is.

Van Gennip Textiles kan dit door middel van jarenlange goede bedrijfsvoering, marge verlaging en een sterke financiële positie dragen.

Wij kunnen in ieder geval met trots vertellen dat de collecties van komend seizoen weer zeer vernieuwend zijn, benieuwd? Laat u overtuigen en neem contact op voor een afspraak met onze accountmanagers.

Info:  www.vangenniptextiles.com, +31 (0)495 451 396