TOP

Welke merken kun je verwachten tijdens kindermodebeurs Play?

De line up van Play, het kinderlifestylesegment van de Londense vakbeurs Top Drawer, is sinds kort bekend.

Van 9 tot en met 11 september vindt vakbeurs Top Drawer plaats in beurscomplex Olympia London. Deze vakbeurs, onderverdeeld in de segmenten Fashion, Home, Gift, Craft, Wellbeing, Greetings & Stationery en Play, toont de herfst- en wintercollecties van zo’n 1000 internationale merken. Ook bij Play, waar vooral kleding, interieuraccessoires en speelgoed voor kinderen wordt getoond, is genoeg te zien.

Een paar van de aanwezige mode-, speelgoed- en lifestylelabels voor kinderen zijn 1 Two Kids, Lello, aden + anais, Bertoy, Billy Loves Audrey, Wee Gallery from Five Minutes, Lara & Ollie, Little Bird Told Me en Mini Wallers. Compleet Britse modemerken om te ontdekken zijn onder andere het kledingmerk Hannah and Tiff, de schoentjes van Inch Blue, de pyjama’s van Jim Jamz, – die heel origineel in een glazen pot verpakt zitten –  en het eveneens Britse kinderkledingmerk  Blade & Rose.

Internationaal aanbod

Wat betreft interieur en cadeaus zijn er onder andere de op een Scandinavische stijl geïnspireerde cadeaus van S-C Brands, de vintage gifts van Belle & Boo en de cadeautjes van Petit Jour Paris. Aanwezige speelgoedmerken zijn onder andere Le Toy Van, Londji, Jomanda, Chunki Chilli en The Puppet Company. Wie liever de interieurcollecties wil bekijken kan terecht bij de textielontwerpen van Jane Carroll Design, de nachtlampjes van het merk Lello, de muurkunst van Mini Wallers en het homewear merkTinyppl.

Dynamiek

Alejandra Campos is event director bij Top Drawer. “We zijn erg enthousiast om dit nieuwe concept te presenteren. Het bouwt voort op onze sterke punten en biedt een dynamische plek waar een mix van de beste merken de beste mix van retailers ontmoet. Kopers zijn dol op Top Drawer vanwege de verscheidenheid aan design die we presenteren, dit alles op één bestemming en met meerdere aankoopmogelijkheden. Tijdens Play zal de grootste collectie design kinderspeelgoed, -geschenken, -kleding, -woondecoratie en -accessoires in het Verenigd Koninkrijk te zien zijn.”

De datum voor de zomereditie 2019 is ook al bekend, die vindt plaats van 13 tot en met 15 januari 2019.