TOP

Zebra Kids brengt dit back2school seizoen weer een lach op het gezicht!

Onze gloednieuwe collectie Boys & Girls tassen van Zebra komt eraan en staat klaar om jouw winkel te veroveren. Deze trendy collectie is speciaal ontworpen om kinderen een glimlach op hun gezicht te bezorgen!

Onze Boys & Girls tassen combineren functionaliteit en mode op perfecte wijze, waardoor ze absoluut onmisbaar zijn in jouw assortiment. Met levendige kleuren, speelse prints en unieke details zullen deze tassen zeker de aandacht trekken van zowel ouders als kinderen.

Met de Boys & Girls tassen van Zebra bied jij klanten een uitgebreide keuze, passend bij elke stijl en voorkeur. Van kleurrijke en levendige designs tot stoere en trendy ontwerpen, deze tassen zijn klaar om overal mee naartoe te gaan met de kids. Naar school op de fiets, buitenspelen of uit logeren, onze collectie voor Boys & Girls zorgt tijdens alle avonturen voor een lach op het gezicht. 

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe collectie en te ontdekken hoe de Boys & Girls tassen van Zebra een geweldige aanvulling zijn op jouw winkelassortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden tot samenwerking en om de bestelling voor jouw winkel te plaatsen.

Mis deze kans niet om een uniek product aan te bieden dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw klanten!

Zebra Trends

www.zebratrends.nl 

Contactpersoon: Mirjam Westerhout

Mirjam@zebratrends.nl

+31682090536