TOP

Collectie Z8 winter 2014-2015

Voor de zomer 2014 komt Z8 met een uitgewerkte collectie in frisse kleuren. Stoere basis kleuren zoals navy en indigo blue worden afgewisseld met felle neon accenten zoals fluor pink en lemon. De collectie kenmerkt zich ook deze keer weer door de vele combinatiemogelijkheden van alle items.

Jongens: Hello sailor
Voor de zomercollectie heeft Z8 zich laten inspireren door de scheepvaart. Dit stoere thema vind je terug in de prints en borduursels in de vorm van visjes en ankertjes. Opvallend zijn de nieuwe zomerkleuren: indigo blue en tobacco brown, met accenten in de neon kleur lemon en de streepcombinaties. Je vindt veel stoere en originele details terug in de jongenscollectie, zoals een visje van denim stof op de borstzak, geborduurde ankertjes, bretels en een zakdoekje in de borstzak. De collectie bestaat uit longsleeves, T-shirts, polo’s, blouses, joggingbroeken, jeans, gevoerde teddyvesten voor het voorjaar en heel veel gave shorts. Het petje en de sneakers met all-over ankertjesprint maken de outfit compleet. Eyecatchers voor dit zomerseizoen zijn de gestreepte T-shirts met opgerolde mouwtjes en de gave shorts in zachte joggingkwaliteit of stoere denim.

Meisjes: Butterflies and happiness
Het thema voor de meisjes deze zomer is “happiness”. Alles mag, als je er maar blij van wordt. De kleuren voor de meisjes zijn navy, grey melange en wit met veel accenten in de frisse neon kleur ‘fluor pink’. Sierlijke prints, vlinders en hartjes sieren de shirtjes en jurkjes. Details als strikjes, rozetten en pailletten en tapes in zilver maken de collectie extra meisjesachtig. Leuk zijn de navy/wit gestreepte items en de artikelen in fluor pink stof met witte all-over vlinderopdruk, wat voor een frisse wind in het collectiebeeld zorgen. Voor de meisjes zijn er shortsleeve en longsleeve jurkjes en tops, bijpassende leggings, vestjes, joggingbroeken, rokjes, en een gevoerd teddyvest voor het voorjaar. Eyecatchers voor dit zomerseizoen zijn het navy/wit gestreepte jurkje Cara met strik, het rokje Aisha in fluor pink met witte vlinders en de vele vestjes welke overal mee gecombineerd kunnen worden. 

Over Z8
Z8 (spreek uit “zacht”) is een jong, stoer kledingmerk en kenmerkt zich door kwaliteit, rekbare stoffen en de kracht van het combineren! Z8 heeft een geheel eigen stijl en brengt ieder half jaar een totaalcollectie op de markt voor baby’s en kinderen. De newborn collectie is er in maat 50 tot en met 68. De jongens- en meisjescollectie is er in de maten 56 tot en met 128. Alles is uit voorraad leverbaar.