TOP

Carbone volop in beweging

Carbone is gestart in 1994 door de familie Bennie en Ida Romme (beide nog steeds volop actief bij de firma). De missie van Carbone: “Het verwezenlijken van een kinderdroom is een doel van Carbone. Het ontwikkelen van een innovatieve en creatieve collectie die naadloos aansluit op de eigen identiteit van Carbone.”

“De eigen identiteit kenmerkt kinderkleding van internationale uitstraling, ontworpen met oog voor detail en modieuze kleding die met liefde en plezier gedragen wordt door jongens en meisjes.”

Voor de girls
Voor de meisjes is de collectie verkrijgbaar in maat 92 tot en met 176. Een uitgewerkte, eigenzinnige collectie voor stoere maar ook lieve meisjes met oog voor detail.

Voor de boys
Een stoere jongenscollectie in maat 92 tot en met 176 met vet coole prints, applicaties, details en extra gave wassingen wat de look net effe wat specialer maakt. Modisch stoer en klassiek met een ruwe touch.

Leveringen

Drie verschillende kleurthema’s die om de maand geleverd worden voor de zomer in januari, februari en begin maart. Daarnaast zijn er drie verschillende kleurthema’s die om de maand geleverd worden voor de winter in juli, augustus en begin september.

Er is één pre-spring/communiecollectie voor de levering december. En één a twee flash-collecties met trends van het moment. Daarnaast is er een voorraad van de actuele collecties.

Carbone zorgt naar eigen zeggen voor ‘de juiste styles op het juiste moment bij u in de winkel’, dus lange mouwen in januari en hoogzomer wordt pas begin maart geleverd.

Orderbedrag is geen must, samen met de klant stelt Carbone een pakket samen.

Prijzen
De broekjes en jurkjes zijn er al vanaf € 49,95 en long sleeves vanaf € 27,95!!! “Dus bevinden we ons in de populaire prijsklasse waar we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.”

Goede doel

Naast kleding voor kinderen wordt er ook gedacht aan de minder bedeelde kinderen: CARBONE CARE. Alles over deze stichting vind je ook op onze website met als gerealiseerde projecten onder andere een kinderziekenhuis in Zuid-Afrika voor kindjes met aids en een heuse manege inclusief koets met lift voor verstandelijk gehandicapte kinderen bij ‘woonvoorziening de Binckhorst’ te Rosmalen.

carbone1  

Carbone20