TOP

Always Run 4PRESIDENT!

De nieuwe 4PRESIDENT wintercollectie brengt weer trendy items met een stoere look, voor zowel jongens als meisjes in maat 50 t/m 164. Met zowel prints als uni items heeft ieder thema zijn eigen uitstraling, volledig in 4PRESIDENT stijl! Een extraatje dit seizoen is het meiden thema wat reflecterende details bevat.

4PRESIDENT Kids (maat 92 t/m 164)

De wintercollectie bevat zowel bij de jongens als de meiden de kleur army als hoofdkleur, waar navy bij de jongens en zachtroze bij de meiden het beeld compleet maakt. De toffe reflecterende elementen bij de meidencollectie zorgt voor een speciale touch.

Little President (maat 74 t/m 116)

Ook voor de kleinere jongens is navy een van de hoofdkleuren, welke wordt gecombineerd met een herfst gele kleur en skateprint in het ene thema en met bordeaux en een subtiele ruit in het andere thema. Zowel licht- als donkerroze komt voor de kleine meiden naar voren, waar de nadruk wordt gelegd op bijpassende prints.

Newborn President (maat 50 t/m 80)

Voor de allerkleinsten vind je naast een thema voor jongens en meisjes ook een unisex lijn. Alle thema’s hebben een unieke allover print en zijn geproduceerd in zachte kwaliteiten voor optimaal comfort.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de nieuwe B2B shop. Registreer je hiervoor op b2b.4-president.com.

Info: 4-president.com, 0348-469449 of vertegenwoordiger Michel van Tergouw 06-83666010