TOP

Always Run 4PRESIDENT!

De 4PRESIDENT SS24 collectie is erg verrassend met vrolijke, zomerse kleuren, stoere looks en toffe prints. De collectie is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes in maat 50 t/m 164. Alle thema’s zijn volledig in 4PRESIDENT stijl; comfortabel, kleurrijk en leuk te combineren.  Dit jaar nieuw: denim styles en zomerjassen!

4PRESIDENT Kids (maat 92 t/m 164)

De SS24 4PRESIDENT kids collectie bestaat bij de jongens uit twee thema’s die erg frisse kleuren brengt, maar uiteraard ook het stoere acid wash programma. We hebben een basic rood-wit-blauw thema voor de jongens en meiden, deze kunnen super gemixt en gematcht worden! Bij de meisjes zie je nog twee andere thema’s in flower style.

Little 4PRESIDENT (maat 74 t/m 116)

Bij de mini boys hebben we lachende smiley’s en gaan we met het andere thema op avontuur.
Ook voor de mini meisjes hebben we ons laten inspireren door bloemen en wat zijn het een geweldige kleuren geworden. Nu ook t-shirts met mooie applicaties, welke leuk te combineren zijn met de rokjes en shorts.

Newborn 4PRESIDENT (maat 50 t/m 80)

Voor onze newborn collectie hebben we mooie, zachte stoffen en deze zijn uitgewerkt in drie verschillende kleurthema’s.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de nieuwe B2B shop. Registreer je hiervoor op b2b.4-president.com. Info: sales@4-president.com, 0348-469449