TOP
sunday school juli 2023 ss2024

10 redenen waarom jij vandaag halsoverkop naar Sunday School toe scheurt! (laatste dag!!)

We weten dat je nu eigenlijk geen tijd hebt om dit berichtje te lezen. Je bent immers met een noodgang jezelf klaar aan het maken, om vervolgens met een bloedgang naar DeFabrique te racen, alwaar vandaag de allerlaatste beursdag van Sunday School zal plaatsvinden.

En gelijk heb je! Deze 9e editie van Sunday School wil je absoluut niet missen!

Niet alleen kun je er de mooiste kleding, schoenen en accessoires van vele bijzondere kindermodemerken bewonderen, ook kun je er heel veel nieuwe handige informatie opdoen. En…. wat een fijne sfeer hangt er toch! Het is er gewoon zó gezellig! Eindelijk weer even lekker bijkletsen met de leukste mensen in de kindermodebranche.

Oeps… we lopen stiekem al een beetje vooruit op de 10 goede redenen waarom het echt een héle goede beslissing van je is om vandaag naar de laatste beursdag van Sunday School te gaan!

Komen ze:

1. Wauw!! Wat een mooie nieuwe collecties hangen er!

Op de Sunday School kindermodebeurs kun je kennismaken met de nieuwste collecties van diverse kindermodemerken. Het is een uitgelezen kans om als een van de eersten op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en stijlen in de kindermode-industrie. Het Bengels team heeft gisteren al likkebaardend rondgelopen tussen al het prachtigs dat er te vinden is! Wat wij allemaal voor moois hebben zien hangen, moet jij toch ècht met je eigen ogen zien om het te geloven!

2. Oh, hoe fijn is het toch om te high-fiven met al die leuke kindermodemensen, zij snappen je pas echt!

Iedereen weet dat de Sunday School kindermodebeurs een geweldige gelegenheid is om te netwerken met andere professionals uit de kindermodebranche. Maar eigenlijk is dat niet eens het belangrijkst. Wat gewoon heel fijn is, is dat je daar zóveel mensen tegen het lijf loopt die jou helemaal begrijpen. Maar weinig mensen in je dagelijkse leven snappen hoe het is om een kindermoderetailer te zijn in deze turbulente tijd. Maar hier snapt iedereen je. Het is als een warm bad. Je kunt nieuwe contacten leggen, samenwerkingen verkennen en waardevolle relaties opbouwen met iedereen waar jij je goed bij voelt. Dat kunnen andere retailers zijn, maar ook merken en experts. De keuze is reuze bij Sunday School, alle soorten kindermodeprofessionals lopen er rond! Sla je slag!

3. Het ontmoeten van leveranciers en agenten kan je nieuwe kansen bieden!

Op Sunday School kun je persoonlijk in contact komen met leveranciers en agenten van kindermodemerken. Dit stelt je in staat om directe relaties op te bouwen en te onderhandelen over inkoopvoorwaarden, prijzen en andere zakelijke aspecten. Wat handig dat je dit allemaal kan doen onder het genot van een hapje en een drankje. Pure luxe gewoon!

4. Die lezingen en presentaties van Sunday School zijn waanzinnig nuttig!

Okee, toegegeven, die trendpresentaties en lezingen van Sunday School zijn zó leuk, je moet echt af en toe even een uurtje afscheid nemen van al je nieuwe vrienden op de beursvloer ervoor. Ja, een pijnlijke beslissing. Maar er moet nu eenmaal af en toe even mooie en interessante kennis worden opgeslurpt in de presentatieruimte. Dit is immers jouw ultieme kans voor het opdoen van waardevolle inzichten en inspiratie over de laatste trends, consumentengedrag en toekomstige ontwikkelingen. Die kans laat je toch niet liggen? Je nieuwe vrienden op de beursvloer, die wachten wel op je! Zo terug! Bye!

5. Kennis is macht, zeker als het om markttrends gaat!

Door Sunday School te bezoeken, krijg je een goed beeld van de huidige markttrends en de concurrentie in de kindermodebranche. Je kunt zien welke merken en stijlen populair zijn en welke kansen er zijn voor jouw winkel. En die kennis kun je weer handig toepassen in je eigen mooie winkel en de merkselecties die je ervoor maakt. Wat wil je nog meer? 

6. Stiekem maken alle merken op Sunday School jouw leven gewoon heel makkelijk: hun in-store presentatie mag je schaamteloos van ze kopiëren! Handig!

Op de beurs kun je ideeën opdoen voor de in-store presentatie van je kinderkledingwinkel. Je kunt zien hoe de merken hun kledingstukken presenteren en hoe ze de merkbeleving creëren. Dit kan je helpen om de winkelervaring van je klanten te verbeteren. Na 365 dagen 24/7 je eigen creatieve genie te zijn geweest als het gaat om het bedenken van weer een nieuwe leuke in-store presentatie, mag je best wel eens even vakantie nemen in je hoofd. Dus hop: na-apen die in-store presentatie van de merken van jouw interesse, en verkopen maar die hele handel!

7. Exclusieve deals en kortingen: wie houdt er niet van?

Sommige kindermodemerken bieden tijdens de beurs exclusieve deals en kortingen aan retailers. Dit kan een geweldige kans zijn om je inkoopkosten te verlagen en een concurrentievoordeel te behalen. Dit alleen al is zo’n enorme superreden om vooral naar Sunday School te komen vandaag…. er valt hier nog maar weinig aan toe te voegen. Doen we dan ook niet. Succes met de onderhandelingen!

8. Lekker zeg, Sunday School wordt gehouden in het midden van het land, je bent er zo!

Sunday School heeft rekening gehouden met iedereen. Echt iedereen. En het is nu eenmaal zo dat niet iedereen in de Randstad woont. Dus door haar kindermodebeurs te verschuiven naar het centraal gelegen Maarssen, vlak bij Utrecht, weten wij gewoon zeker: Sunday School houdt van ons àllemaal!

9. Gratis parkeren: whoop whoop!

Waarom de hoofdprijs betalen voor een parkeergarage, als het ook gratis kan? Leve het gratis parkeerterrein van Sunday School. Wij Nederlanders houden nu eenmaal heel erg van gratis, dus gratis parkeren maakt ons zéker blij! Ja, nog even in de herhaling: wie wil er nu geld betalen, als het ook gratis kan? Wie oh wie?!

10. Last but not least, vertoeven in de inspirerende omgeving van DeFabrique is oooeehhh lá lááá!

De Sunday School kindermodebeurs wordt georganiseerd in de lijnolie- en mengvoederfabriek die 102 jaar geleden werd gebouwd door de Friese boer Tjeerd Jacob Twijnstra. Nooit had deze man kunnen vermoeden dat jij op een dag in zijn fabriek mooie kinderkleding zou komen bewonderen. Maar dat is precies wat jij gaat doen vandaag, hoe leuk! Wat het extra leuk maakt, is dat deze locatie echt een plek is waar creativiteit en innovativiteit samenkomen. Dit zorgt voor prachtige ideeën die jij kunt opdoen om jouw winkel te laten groeien. Leuk dubbel leuk!

Dus echt: wij vinden het een waanzinnig goed besluit van je om toch nog op de valreep Sunday School te bezoeken vandaag! Het gaat je ongetwijfeld veel plezier, kennis en succes opleveren! Geniet ervan!!