TOP
cybex coya reisbuggy

CYBEX onthult de COYA, haar nieuwste reisbuggy

Als het gaat om reizen met het vliegtuig, is de COYA de perfecte metgezel. Ontworpen met een lichtgewicht frame, een ademende rugleuning en een eenvoudig in- en uitklapmechanisme met één hand, biedt deze kinderwagen ultiem gemak van vertrek tot aankomst. Ervaar luxe in een compact pakket met de COYA.

Een uniek kenmerk van de COYA is de veelzijdigheid voor zowel baby’s als peuters. Met een ergonomische ligfunctie en een geïntegreerde verstelbare beensteun kunnen zowel baby’s als peuters comfortabel slapen onderweg. De COYA is goedgekeurd als handbagage en vouwt moeiteloos op tot in elke bagagebak, kofferbak of bakfiets, waardoor het vervoer nog eenvoudiger wordt.

Safety first

Veiligheid staat altijd voorop. De COYA is voorzien van een gordelsysteem met één trekbeweging waarmee je je kind binnen enkele seconden veilig kunt vastzetten, waardoor het niet alleen de ideale reisgenoot is, maar ook een uiterst veilige optie. Vanaf de geboorte kan de COYA gebruikt worden als reiswieg en is compatibel met alle CYBEX-autostoeltjes voor naadloze overgangen.

Met een minimalistisch ontwerp, maximale functionaliteit en extra comfort is de COYA de allereerste ultracompacte Platinum kinderwagen van CYBEX. Elk detail van de COYA is zorgvuldig ontworpen om eenvoud te combineren met luxueuze esthetiek. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een iconische kinderwagen die in stijl reizen mogelijk maakt.

Deze kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer vier jaar en is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink en Leaf Green.